80 års fødselsdag

80 års fødselsdag

Så blev det vores tur til at fejre den virkelig store runde dag – fælles lørdag 3. august!

I år er det 80 år siden vi så dagens lys! Ikke til at forstå, hvor tiden er blevet af, men sådan er det nok at blive gammel.
For det er vi jo! Søren Ryge siger, at man er “ældre” mens man er i 70-erne, men bliver “gammel“, når man runder de 80. Men det er jo ingen sag, når man har det, som vi har. Og når vi ser os omkring i vores jævnaldrende omgangskreds, kan vi godt fornemme, at vi er ret godt gående. Så derfor nyder vi det med hinanden og får stadig mange gode oplevelser sammen med andre og for os selv. Vi nyder at tage på ture, både dagsture og lidt længere varende, for der er stadig meget at opleve og blive klogere på!
Da vi skulle planlægge, hvordan vi ville fejre vores fødselsdag, var det klart, at det skulle kun være en fælles dag med vores nærmeste familie: Sønner, svigerdøtre og børnebørn; søskende med ægtefæller og et hold gode venner, som vi har holdt nytår sammen med i halvdelen af vores liv, altså de seneste 40 år. Og vi blev hurtigt enige om, at det skulle være på Skamlingsbanken – og så måtte vi jo bare håbe på godt vejr her midt i de mest våde år, vi har haft. Og det blev det!
I det hele taget sådan en dag, som vi ønskede os det!

Derfor vil vi sige en stor tak til jer alle for en rigtig dejlig dag, som vi vil huske og glædes over lang tid fremover!


Aases fødselsdag er 2. juli, hvor vi drak morgenkaffe derhjemme. Så kørte vi til Svendborg, hvor vi spiste frokost på torvet og havde en dejlig eftermiddag til at se os omkring i byen. Vi indkvarterede os på Hotel Christiansminde, hvor vi kunne gå ned til Svendborgsund og derefter fejre dagen med en dejlig middag sammen. Dagen efter tog vi på en rundtur på Thurø, inden vi kørte hjemad. Dejlig fødselsdag!


Thorkilds fødselsdag er 10. september, og den bliver fejret til den tid…

Opdateret 16/8 2024